Automaattisen sammutustoiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Käytettäessä seuraavia liitäntöjä ja virtalähteitä kaiuttimen virta katkeaa 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen (kaiutin on käyttämättömänä, kun siitä ei kuulu ääntä):

• Akku- tai verkkovirralla toimiva AUX-liitäntä
  • Akkuvirralla toimiva Bluetooth®-liitäntä

Tämän toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

Pidä  äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+)  ja äänitulotilan painiketta painettuina samanaikaisesti. Kuulet ilmoituksen Auto-off disabled (Automaattinen virrankatkaisu pois käytöstä.

Voit ottaa toiminnon käyttöön toistamalla edellä mainitut ohjeet.