Automaattisen sammutustoiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Ajastettu automaattinen virrankatkaisu säästää akkua silloin kun kaiutin toimii akulla. Kaiuttimen virta katkeaa, kun ääni on pysäytetty eikä mitään painikkeita ole painettu 20 minuuttiin.
Huomautus: Bose® Connect -sovelluksella voit määrittää, kuinka monen minuutin kuluttua kaiuttimen virta katkeaa automaattisesti.

Tämän toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

Pidä  äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+)  ja monitoimipainiketta  painettuina samanaikaisesti. Kuulet ilmoituksen Auto-off disabled (Automaattinen virrankatkaisu pois käytöstä.

Voit ottaa toiminnon käyttöön toistamalla edellä mainitut ohjeet.

Voit poistaa automaattisen virrankatkaisun ajastimen käytöstä myös Bose Connect -sovelluksella.