Asetusvalikko

Liittyy tuotteisiin:

Voit mukauttaa Wave® IV -radion toimintaa asetusvalikon kautta.

paina kaukosäätimen alarm setup / menu -painiketta, kunnes teksti setup menu (asetusvalikko) tulee näkyviin.

Alarm Setup / Menu

painele tune/playlist>-painiketta, kunnes valikon kohta, jota haluat muuttaa, tulee näkyviin.

Tune/Playlist >

voit muuttaa arvoa tai valintaa painamalla time – tai time +.

Time –

Time +

voit poistua asetusvalikosta painamalla alarm setup/menu -painiketta tai odottamalla 10 sekuntia, minkä jälkeen asetusvalikko poistuu näkyvistä automaattisesti.

Wave® IV -radion asetusvalikko

Järjestelmäasetus

Torkkuajastin (SNOOZE-): Määrittää torkkuajan keston.

Käytettävissä olevat asetukset

10 MIN (oletus), 20 MIN, 30 MIN, 40 MIN, 50 MIN, 60 MIN.

Järjestelmäasetus

RDS-tietojen näyttö (RADIO TEXT-): Ottaa käyttöön (ON) tai poistaa käytöstä (OFF) RDS-tietojen näyttämisen.

Käytettävissä olevat asetukset

ON (oletus), OFF

Järjestelmäasetus

Bass Level (Bassotaso): säätää matalien äänien voimakkuutta.

Käytettävissä olevat asetukset

NORMAL (normaali), REDUCED (vähennetty).

Järjestelmäasetus

Kellonajan muoto (TIME-): valitsee kellonajan muodoksi 12 tai 24 tunnin järjestelmän.

Käytettävissä olevat asetukset

12-HOUR (12-tuntinen kello, oletus), 24-HOUR (24-tuntinen kello).

Järjestelmäasetus

Näytön suuren kirkkauden asetus (BRIGHT HI-): Vaikuttaa näytön kirkkauteen laitteen havaitessa voimakkaan valaistuksen.

Käytettävissä olevat asetukset

8–15 (oletus: 12)

Järjestelmäasetus

Näytön pienen kirkkauden asetus (BRIGHT LO-):

Vaikuttaa näytön kirkkauteen laitteen havaitessa hämärän valaistuksen.

Käytettävissä olevat asetukset

1–8 (oletus: 4)

Järjestelmäasetus

Huonekoodi (ROOM-): Asettaa Wave®-radion huonekoodin, kun laite on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään Bose® link -verkon kautta.

Huoneen tunnuskirjaimen perässä olevat viivat osoittavat, mihin asentoon Lifestyle®-kaukosäätimen pienoiskytkimet on asetettava.

Käytettävissä olevat asetukset

B _ _ _ – (oletus),
C _ _ – _, D _ _ – –,
E _ – _ _, F _ – _ –,
G _ – – _, H _ – – –,
I – _ _ _, J – _ _ –,
K – _ – _, L – _ – –,
M – – _ _, N – – _ –,
O – – – _

Järjestelmäasetus

Kapasitiivinen kosketusohjaus (TOUCH PAD-): Ottaa kosketuslevyn käyttöön (ON) tai poistaa sen käytöstä (OFF).

Käytettävissä olevat asetukset

ON (oletus), OFF

Järjestelmäasetus

30 minuutin valmiusaikakatkaisu (AUTO OFF-): ottaa käyttöön (YES) tai poistaa käytöstä (NO) automaattisen siirtymisen valmiustilaan, ellei laitetta käytetä 30 minuutin kuluessa.

Käytettävissä olevat asetukset

NO (oletus), YES

Järjestelmäasetus

Asetusten palautus (RESET ALL-): Palauttaa Wave®-radion tehdasasetukset.

Käytettävissä olevat asetukset

NO (oletus), YES