Asetusvalikko

Liittyy tuotteisiin:

Asetusvalikon avulla voit mukauttaa Wave® IV -musiikkijärjestelmän toimintaa.

paina kaukosäätimen alarm setup / menu-painiketta ja pidä painike painettuna, kunnes teksti setup menu (asetusvalikko) tulee näkyviin.

Alarm Setup / Menu

painele tune/mp3 > -painiketta, kunnes valikon kohta, jota haluat muuttaa, tulee näkyviin.

Tune/MP3 >

voit muuttaa arvoa tai valintaa painamalla time – tai time +.

Time –

Time +

voit poistua asetusvalikosta painamalla alarm setup / menu-painiketta tai odottamalla 10 sekuntia, jonka jälkeen asetusvalikko poistuu näkyvistä automaattisesti.

Alarm Setup / Menu

Wave® IV -musiikkijärjestelmän asetusvalikko

Järjestelmäasetus

Käytettävissä olevat asetukset

Torkkuajastin (SNOOZE-): määrittää torkkuajan keston.

10 MIN (oletus), 20 MIN, 30 MIN, 40 MIN, 50 MIN, 60 MIN.

RDS-tietojen näyttö (RADIO TEXT-): ottaa käyttöön (ON) tai poistaa käytöstä (OFF) RDS-tietojen näyttämisen.

ON (oletus), OFF

Jatkuva toisto (CONT PLAY-): voit valita, mikä lähde valitaan automaattisesti, kun CD-levy päättyy.

NO (oletus), AUX, FM, AM

Bass Level (Bassotaso): säätää matalien äänien voimakkuutta.

NORMAL (normaali, oletus), REDUCED (vähennetty)

Kellonajan muoto (TIME-): valitsee kellonajan muodoksi 12 tai 24 tunnin järjestelmän.

12-HOUR (12-tuntinen kello, oletus), 24-HOUR (24-tuntinen kello).

Näytön suuren kirkkauden asetus (BRIGHT HI-): vaikuttaa näytön kirkkauteen laitteen havaitessa voimakkaan valaistuksen.

8–15 (oletus: 12)

Näytön pienen kirkkauden asetus (BRIGHT LO-):
vaikuttaa näytön kirkkauteen laitteen havaitessa hämärän valaistuksen.

1–8 (oletus: 4)

Huonekoodi (ROOM-): Asettaa Wave®-musiikkijärjestelmän huonekoodin, kun laite on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään Bose® link -verkon kautta.

Huoneen tunnuskirjaimen perässä olevat viivat osoittavat, mihin asentoon Lifestyle®-kaukosäätimen pienoiskytkimet on asetettava.

B _ _ _ – (oletus),
C _ _ – _, D _ _ – –,
E _ – _ _, F _ – _ –,
G _ – – _, H _ – – –,
I – _ _ _, J – _ _ –,
K – _ – _, L – _ – –,
M – – _ _, N – – _ –,
O – – – _

Kapasitiivinen kosketusohjaus (TOUCH PAD-): ottaa kosketuslevyn käyttöön (ON) tai poistaa sen käytöstä (OFF).

ON (oletus), OFF

30 minuutin valmiusaikakatkaisu (AUTO OFF-): ottaa käyttöön (YES) tai poistaa käytöstä (NO) automaattisen siirtymisen valmiustilaan, ellei laitetta käytetä 30 minuutin kuluessa.

NO (oletus), YES

Asetusten palautus (RESET ALL-): palauttaa Wave®-musiikkijärjestelmän tehdasasetukset.

NO (oletus), YES