UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Järjestelmä ei käynnisty.

Liittyy tuotteisiin:

  • Nollaa järjestelmä irrottamalla virtajohto viiden minuutin ajaksi. Kun kytket virtajohdon takaisin verkkovirtaan, järjestelmästä pitäisi kuulua käynnistyksen äänimerkki 10 sekunnin kuluessa. Odota äänimerkin jälkeen 30 sekunnin ajan ja käynnistä sitten järjestelmä. Huomautus: Järjestelmän etuosassa olevan merkkivalon tulee palaa vihreänä, kun järjestelmä käynnistyy.
  • Varmista, että virtajohto on kytketty kunnolla sekä pistorasiaan että järjestelmään. Järjestelmän takapaneelissa oleva virtajohdon liitin on suunniteltu napakaksi, jotta johto pysyisi tiiviisti paikallaan. Johto voi näyttää olevan paikallaan, mutta sitä voi joutua painamaan hiukan kovempaa, jotta se asettuu kunnolla paikalleen.
  • Varmista, että tuote on kytketty toimivaan pistorasiaan. Jos järjestelmästä ei kuulu äänimerkkiä pistorasiaan kytkennän jälkeen, testaa pistorasian toimivuus toisella laitteella, kuten esimerkiksi valaisimella. Kytke järjestelmä tarvittaessa toiseen pistorasiaan, jotta voit varmistaa, ettei ongelma johdu pistorasiasta.