Järjestelmän tilamerkkivalot

Liittyy tuotteisiin:

• Langaton SoundLink®-musiikkijärjestelmä

SoundLink®-järjestelmän etupaneelissa olevat merkkivalot ilmaisevat, mikä äänilähde on valittuna ja mikä akun tila on.

AUX-lähde

• Ei pala: AUX-äänilähde ei ole valittuna.
  • Palaa: AUX-äänilähde on valittuna.

Langaton lähde

• Ei pala: ei langatonta yhteyttä.
  • Palaa: langaton äänilähde on yhdistetty.
  • Vilkkuu nopeasti: yhteyttä langattomaan laitteeseen muodostetaan.
  • Välähtää kolmen sekunnin välein: langaton lähde on valittuna, mutta tietokoneen yhteys langattomaan lähteeseen on katkaistu.

Huomautus: Valitun lähteen merkkivalo välähtää, kun kaukosäätimen painiketta painetaan.

Akun merkkivalo varaustasoa manuaalisesti tarkistettaessa

• Vihreä: varaustaso on 70 % tai enemmän.
  • Keltainen: varaustaso on 20‒70 %.
  • Vilkkuu punaisena: varaustaso 20 % tai vähemmän (akku on ladattava).

Akun merkkivalo akkua ladattaessa

• Keltainen: akku latautuu
  • Ei pala: lataus on valmis.

SoundLink®-järjestelmän USB-moduulin merkkivalo

• Ei pala: USB-moduuli ei saa virtaa.
  • Vilkkuu hitaasti: laite saa virtaa ja voi muodostaa yhteyden SoundLink®-järjestelmään.
  • Vilkkuu nopeasti: yhteyden muodostaminen on meneillään.
  • Palaa: yhteys SoundLink®-järjestelmään on muodostettu.