Järjestelmän merkkivalot

SoundLink®-kaiuttimen etuosassa olevat merkkivalot syttyvät, kun äänilähde tai ominaisuus on käytössä.

Merkkivalot

Ilmaisee, että kaiutin toistaa ääntä AUX-tuloliitäntään yhdistetystä ulkoisesta äänilaitteesta.

Ilmaisee SoundLink®-kaiuttimen tilan, kun Bluetooth®-lähde on valittuna:

• Valmiina yhdistettäväksi: Kaiutin on löydettävässä tilassa ja valmis pariliitoksen muodostamiseen. Merkkivalo sykkii hitaasti noin sekunnin välein.
  • Yhdistetään: Kaiutin yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, johon on määritetty pariliitos. Merkkivalo vilkkuu pari kertaa sekunnissa.
  • Yhdistetty: Kaiutin on yhdistetty laitteeseen, johon on määritetty pariliitos. Merkkivalo jää palamaan.
  • Yhteys katkaistu: Kaiutin on valmis yhdistettäväksi laitteeseen, johon on määritetty pariliitos. Merkkivalo vilkkuu noin kolmen sekunnin välein.

Näyttää akun varaustason.

Vihreä: > 70 %

Keltainen: 20–70 %

Punainen: < 20 % (akku on ladattava)

Vilkkuu, kun ääni on mykistetty.