Järjestelmän merkkivalot

Ohjauspainikkeiden vieressä olevat tilamerkkivalot kertovat kaiuttimen tilasta palamalla tai vilkkumalla.

Akun LED-merkkivalo:  Näyttää akun varaustason. Kun kytket kaiuttimeen virran, akun merkkivalo näyttää akun varaustason kahden sekunnin ajan ja kuulet ilmoituksen akun varaustasosta.

• Palaa vihreänä: Akku on ladattu puoliväliin tai täyteen
  • Vilkkuu oranssina: Lataus käynnissä
  • Palaa oranssina: Akku puolillaan
  • Punainen (vilkkuu): Akku ladattava

Bluetooth®-merkkivalo: Näyttää mobiililaitteen liitännän tilan.

• Ei pala: Bluetooth-lähdettä ei ole valittuna.
  • Vilkkuu sinisenä: Valmis pariliitokseen
  • Vilkkuu valkoisena: Yhdistetään
  • Palaa valkoisena: Yhdistetty

Tuloliitännän merkkivalo:  Näyttää AUX- tai micro-B-USB -kaapelilla liitetyn laitteen liitännän tilan.

• Palaa valkoisena: Kaiutin on valmiina toistamaan sisältöä laitteelta.