Järjestelmän merkkivalot

SoundLink®-kaiuttimen etuosassa olevat merkkivalot syttyvät, kun äänilähde tai ominaisuus on käytössä.

Merkkivalot

Ilmaisee, että kaiutin toistaa ääntä AUX-tuloliitäntään yhdistetystä ulkoisesta äänilaitteesta.

Ilmaisee SoundLink®-kaiuttimen tilan, kun Bluetooth®-lähde on valittuna:

• Valmiina yhdistettäväksi: Kaiutin on löydettävässä tilassa ja valmis pariliitoksen muodostamiseen. Merkkivalo sykkii hitaasti noin sekunnin välein.
  • Yhdistetään: Kaiutin yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, johon on määritetty pariliitos. Merkkivalo vilkkuu pari kertaa sekunnissa.
  • Yhdistetty: Kaiutin on yhdistetty laitteeseen, johon on määritetty pariliitos. Merkkivalo jää palamaan.
  • Yhteys katkaistu: Kaiutin on valmis yhdistettäväksi laitteeseen, johon on määritetty pariliitos. Merkkivalo vilkkuu noin kolmen sekunnin välein.

Ilmaisee akun varauksen tai lataustoiminnon tilan. Voit lukea lisää akun merkkivalosta täältä.

Vilkkuu, kun ääni on mykistetty.