Järjestelmän merkkivalot

Bluetooth- ja akkumerkkivalot sijaitsevat kaiuttimen ulkoreunassa.

Bluetooth-merkkivalo: Näyttää mobiililaitteen liitännän tilan.

Vilkkuu sinisenä   Valmis yhdistämään
Vilkkuu valkoisenaMuodostaa yhteyttä
Palaa valkoisena Yhteys on muodostettu
Palaa sinisenäValitse kieli

Akun merkkivalot: Näyttää akun varaustason.

•○○○○0 %–20 %
••○○○20 %–40 %
•••○○40 %–60 %
••••○60 %–80 %
•••••80 %–100 %
  • Latauksen aikana viimeksi palanut merkkivalo vilkkuu valkoisena. Kun kaiutin on ladattu täyteen, kaikki viisi merkkivaloa palavat valkoisina.
  • Voit tarkistaa akun varauksen pitämällä virtapainiketta painettuna ja tarkkailemalla akun merkkivaloja.
  • Jos kaiuttimeen on yhdistetty Apple-laite, akun varaustila näkyy laitteen näytön oikeassa yläkulmassa ja ilmoituskeskuksessa.