Järjestelmän merkkivalot

Ohjauspainikkeiden yläpuolella olevat tilamerkkivalot kertovat kaiuttimen tilasta palamalla tai vilkkumalla.

Virran merkkivalo: ilmaisee akun varauksen ja lataustoiminnon tilan.

• Vihreä: Täysi tai keskitäysi varaus / virtalähteeseen kytkettynä – lataus valmis
  • Oranssi: Akku lähes tyhjä
  • Oranssi (vilkkuu): Akku latautuu
  • Punainen (vilkkuu): Vaatii latausta / virtalähteeseen kytkettynä – akkuvirhe

Bluetooth®-merkkivalo: Näyttää kaiuttimen tilan, kun Bluetooth on valittuna:

• Ei pala: Bluetooth lähdettä ei ole valittuna.
  • Sininen: Kaiutin on kielivalintatilassa.
  • Sininen (vilkkuu): Kaiutin on löydettävässä tilassa ja valmis pariliitoksen muodostamiseen.
  • Valkoinen: Bluetooth-laite on yhdistetty.
  • Valkoinen (vilkkuu): Yhteyttä Bluetooth-laitteeseen muodostetaan.

Lisätuloliitännän merkkivalo: Ilmaisee, onko lisätuloliitäntä valittuna lähteeksi.

• Ei pala: Lisätuloliitäntää ei ole valittu lähteeksi.
  • Palaa: Lisätuloliitäntä on valittu lähteeksi.