Laitteen käyttöönotto

Kaiutin toimitetaan osittain ladattuna. Liitä kaiutin pistorasiaan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Kaiuttimen ei tarvitse olla täysin ladattu, mutta akun käyttöönottaminen vaatii yhdistämisen virtalähteeseen.

Liitä USB-johdon pieni pää kaiuttimen micro-B-USB-liittimeen

Liitä toinen pää USB-virtalähteeseen

Liitä USB-virtalähde pistorasiaan. Käytä tarvittaessa muuntajaa. Akun merkkivalo vilkkuu oranssina, ja kaiuttimesta kuuluu merkkiääni. Kun on ladattu täyteen, akkumerkkivalo palaa vihreänä

Kaiuttimen sijoituspaikka

Kaiuttimen sijoituspaikka voi vaikuttaa sen tuottaman äänen laatuun. Jos käytät kaiutinta ulkona, äänenlaatu muuttuu, kun siirryt kauemmas kaiuttimesta. Noudata seuraavia ohjeita, kun valitset kaiuttimelle sijoituspaikan.

• Kaiuttimen Bluetooth-kantama on 9 metriä. Laitteen siirtäminen kauemmas kaiuttimesta vaikuttaa äänenlaatuun, ja laitteen yhteys kaiuttimeen voi katketa.
  • Pidä muut langattomat laitteet vähintään 1 m:n päässä kaiuttimesta.
  • Älä aseta kaiutinta tai laitetta metalliseen kaappiin tai sen lähelle tai muiden ääni-/videolaitteiden ja suorien lämmönlähteiden lähelle.
  • Älä aseta kaiutinta märälle tai likaiselle pinnalle.