Laitteen käyttöönotto

Ennen Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimen ensimmäistä käyttökertaa kytke kaiutin verkkovirtaan ja anna kaiuttimen akun latautua. Voit kytkeä virtajohdon lataustelakkaan tai suoraan kaiuttimeen. Kaiutinta voi käyttää, kun akkua ladataan.

Lataustelakan käyttöönotto

Lataustelakka toimii Bose SoundLink® Mini -kaiuttimen alustana ja lataa kaiutinta. Lataustelakan ottaminen käyttöön:

Avaa virtaliittimen koskettimet.

Liitä virtalähteen virtajohto lataustelakan virtaliittimeen.

Aseta kaiutin telakkaan siten, että liitinten koskettimet osuvat kohdakkain. Älä pakota kaiutinta telakkaan.

Kytke virtapistoke pistorasiaan. Kaiuttimesta kuuluu ääni sen merkiksi, että laite saa virtaa. Tämän jälkeen akun lataaminen alkaa. Keltainen akkukuvake vilkkuu, kun akku latautuu. Bose SoundLink® Mini -kaiutin on käyttövalmis, kun se on yhdistetty verkkovirtaan.

Kaiuttimen sijoituspaikka

Jos käytät Bose SoundLink® Mini -kaiutinta sisätiloissa, äänenlaatu voi vaihdella kaiuttimen sijoituspaikan mukaan. Jos käytät kaiutinta ulkona, äänenlaatu muuttuu, kun siirryt kauemmas kaiuttimen luota. Noudata seuraavia ohjeita, kun valitset kaiuttimelle sijoituspaikan.

• Ääni kuuluu parhaiten, kun kaiuttimen etupuoli on käyttäjää kohti.
  • Paras bassotoisto saadaan sijoittamalla kaiutin siten, että sen takaosa on lähellä seinää mutta ei osoita suoraan seinää kohti. Bassotoisto heikkenee, jos kaiutin siirretään pois seinän luota. Älä aseta kaiutinta selälleen. Ääni kuuluu laitteen etu- ja takapuolelta.
  • Älä sijoita kaiutinta ahtaaseen tilaan, joka on avoin vain kaiuttimen etupuolelta, sillä silloin äänenlaatu voi heikentyä.
  • Älä aseta kaiutinta märälle tai likaiselle pinnalle