Liitäntöjen tekeminen

Yhdistä Bose® SoundLink® Colour -kaiutin verkkovirtaan ja lataa akku ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Kiinnitä virtajohdon pienempi pää kaiuttimen takana näkyvään virtaliitäntään (POWER).

Liitä virtalähteen virtajohto lataustelakan virtaliittimeen.

Liitä virtajohdon suurempi pää virtalähteen liittimeen.

Avaa virtaliittimen nastat.

Liitä virtalähde pistorasiaan. Akun merkkivalo vilkkuu oranssinvärisenä, ja kaiutin päästää merkkiäänen.

Kaiuttimen sijoituspaikka

Kun käytät kaiutinta sisätiloissa, äänenlaatu voi vaihdella kaiuttimen sijoituspaikan mukaan. Jos käytät kaiutinta ulkona, äänenlaatu muuttuu, kun siirryt kauemmas kaiuttimesta. Noudata seuraavia ohjeita, kun valitset kaiuttimelle sijoituspaikan.

• Kaiuttimen Bluetooth-kantama on 10 metriä. Laitteen siirtäminen kauemmas kaiuttimesta vaikuttaa äänenlaatuun, ja laitteen yhteys kaiuttimeen voi katketa.

Ääni kuuluu parhaiten, kun kaiuttimen etuosa on kuuntelijaa kohti.
  • Bassoäänet kuuluvat jykevimmin, kun kaiuttimen takaosa asetetaan seinän lähelle mutta ei suoraan seinää vasten. Bassotoisto heikkenee, jos kaiutin siirretään kauemmas seinästä. Älä aseta kaiutinta selälleen. Ääni kuuluu laitteen etu- ja takapuolelta.
  • Kaiutinta ei saa asettaa ahtaaseen tilaan, joka on avoin vain kaiuttimen etupuolelta. Muutoin äänenlaatu voi heikentyä.
  • Älä aseta kaiutinta märälle tai likaiselle pinnalle
  • Pidä kaiutin aina pystyasennossa kumijalkojensa varassa.