Kahden yhdistetyn laitteen välillä vaihtaminen

Kuulokkeisiin voi samanaikaisesti liittää enintään kaksi laitetta. Ääntä voi kuunnella vain yhdestä laitteesta kerrallaan. Näitä Bluetooth®-yhteyksiä ohjataan virta-/Bluetooth-kytkimellä. Äänikehotteet opastavat useiden yhteyksien hallinnassa. Kun kaksi laitetta on yhdistetty:

Keskeytä äänentoisto ensimmäisessä Bluetooth-laitteessa.

Aloita äänentoisto toisella Bluetooth-laitteella.

Huomautus: Kuulokkeissa toistetaan kummankin laitteen puhelut riippumatta siitä, kumman laitteen ääntä toistetaan.

Useiden yhdistettyjen laitteiden hallinta käy helposti myös Bose Connect -sovelluksella.