TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Radion esiasetusten tallentaminen

Liittyy tuotteisiin:

Radion esiasetusten ohjelmointi:

kytke wave-järjestelmän virta painamalla kaukosäätimen radio-painiketta ja valitse lähteeksi fm tai am.

Radio

siirry haluamallesi radiokanavalle painamalla seek/track.

Seek/Track

valitse esiasetuksen numero painamalla haluamaasi esiasetuspainiketta viisi sekuntia. kun esiasetuksen numero näkyy näytössä, vapauta painike.

Esiasetukset

Toistamalla nämä toimet voit ohjelmoida kuusi AM-esiasetusta ja kuusi FM-esiasetusta.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.