90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Valmiustila

Liittyy tuotteisiin:

digitaalinen sounddock 10 bluetooth® -musiikkijärjestelmä voi siirtyä kahteen eri valmiustilaan. niistä ensimmäinen on valmiustila, jossa voidaan ladata. tämä tila otetaan käyttöön, kun pistoke työnnetään pistorasiaan ensimmäisen kerran. tässä tilassa ipod® tai iphone® ladataan, joten se pysyy käyttövalmiina. toinen tila on virtaa säästävä valmiustila. musiikkijärjestelmä ei siirry tähän tilaan, jos telakassa on ipod tai iphone. virtaa säästävässä valmiustilassa etupaneelissa palaa valmiustilan merkkivalo.

huomautus: virran merkkivalo on vain syyskuun 2012 jälkeen valmistetuissa järjestelmissä.

  • Jos painat Bose®-kaukosäätimen OFF-painiketta, musiikin toistaminen pysähtyy ja järjestelmä siirtyy lataavaan valmiustilaan. Jos painat Bose-kaukosäätimen OFF-painiketta uudelleen, järjestelmä siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan. Merkkivalo syttyy vain, jos telakassa ei ole iPodia/iPhonea.
  • Kun irrotat telakoidun laitteen, järjestelmä siirtyy lataavaan valmiustilaan, eikä mikään merkkivalo pala. Jos järjestelmälle ei anneta mitään komentoja 30 minuuttiin, se siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan.
  • Jos järjestelmä on Bluetooth-tilassa, mutta siihen ei ole yhdistetty mitään laitetta eikä sillä toisteta ääntä, järjestelmä siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan 30 minuutin kuluttua.
  • Jos AUX IN -liitäntään yhdistetystä laitteesta ei tule ääntä tai liitin irrotetaan AUX IN -liitännästä, järjestelmä siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan 30 minuutin kuluttua.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.