Valmiustila

Liittyy tuotteisiin:

digitaalinen sounddock 10 bluetooth® -musiikkijärjestelmä voi siirtyä kahteen eri valmiustilaan. niistä ensimmäinen on valmiustila, jossa voidaan ladata. tämä tila otetaan käyttöön, kun pistoke työnnetään pistorasiaan ensimmäisen kerran. tässä tilassa ipod® tai iphone® ladataan, joten se pysyy käyttövalmiina. toinen tila on virtaa säästävä valmiustila. musiikkijärjestelmä ei siirry tähän tilaan, jos telakassa on ipod tai iphone. virtaa säästävässä valmiustilassa etupaneelissa palaa valmiustilan merkkivalo.

huomautus: virran merkkivalo on vain syyskuun 2012 jälkeen valmistetuissa järjestelmissä.

• Jos painat Bose®-kaukosäätimen OFF-painiketta, musiikin toistaminen pysähtyy ja järjestelmä siirtyy lataavaan valmiustilaan. Jos painat Bose-kaukosäätimen OFF-painiketta uudelleen, järjestelmä siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan. Merkkivalo syttyy vain, jos telakassa ei ole iPodia/iPhonea.
  • Kun irrotat telakoidun laitteen, järjestelmä siirtyy lataavaan valmiustilaan, eikä mikään merkkivalo pala. Jos järjestelmälle ei anneta mitään komentoja 30 minuuttiin, se siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan.
  • Jos järjestelmä on Bluetooth-tilassa, mutta siihen ei ole yhdistetty mitään laitetta eikä sillä toisteta ääntä, järjestelmä siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan 30 minuutin kuluttua.
  • Jos AUX IN -liitäntään yhdistetystä laitteesta ei tule ääntä tai liitin irrotetaan AUX IN -liitännästä, järjestelmä siirtyy virtaa säästävään valmiustilaan 30 minuutin kuluttua.