Tuotteen ohjelmistoa ei voi päivittää Bose Connect -sovelluksella

Kokeile seuraavaa:

• Varmista, että akun varaustaso on suurempi kuin 20 prosenttia. Päivityksen asentaminen edellyttää, että akun varaustaso on suurempi kuin 20 prosenttia.
  • Jos tuotteen ohjelmiston päivitys ei onnistu Bose Connect -sovelluksella, yritä päivittää ohjelmisto yhdistämällä tuote tietokoneeseen USB-johdolla.
  • Varmista, että sinulla on Bose Connect -sovelluksen uusin versio.
  • Tyhjennä Bose-kaiuttimen ja Bluetooth-laitteen laitepariluettelo.