Kaiuttimen virta ei kytkeydy akkua käytettäessä

Yritä ratkaista ongelma näin:

Jos kaiutinta ei ole kytketty verkkovirtaan eikä sitä ei ole käytetty 24 päivään, se siirtyy akunsäästötilaan. Poista kaiutin akunsäästötilasta kytkemällä se verkkovirtaan. Uudet tuotteet ovat usein tässä tilassa, koska ne ovat yleensä pakkauksessa yli 24 päivää.

Asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset. Mene osoitteeseen btu.Bose.com, seuraa ohjeita ja varmista, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset.

Akussa ei ehkä ole riittävästi varausta. Akussa täytyy olla jonkin verran latausta, jotta kaiuttimelle riittää virtaa. Saat parhaan tuloksen, kun käytät USB-latauslähdettä, joka tuottaa vähintään 1,6 ampeerin virran. USB-latauslähteen on tuotettava vähintään 1 ampeerin virta.