90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Kaiuttimien sijoittaminen

Bose® Solo 15/10 -järjestelmä on tarkoitettu asennettavaksi television alle.

Tv:n kokorajoitus

Bose Solo 15/10 -järjestelmä on suunniteltu enintään 34 kg painavia televisioita varten, joiden jalusta on enintään 61 cm leveä ja 31 cm syvä.

VAROITUS: ÄLÄ aseta tämän järjestelmän päälle kuvaputkitelevisiota. Sitä ei ole suunniteltu käytettäväksi tällaisten televisioiden kanssa.

Paikan valitseminen

Aseta televisio järjestelmän päälle niin, että jalusta on järjestelmän keskellä. Jalustan reunat eivät saa mennä järjestelmän reunojen yli.

VAROITUS: Jos television jalustan reunat menevät järjestelmän reunojen yli, televisio voi kaatua ja aiheuttaa loukkaantumisen.

Jos television jalusta ei mahdu järjestelmän päälle, aseta äänijärjestelmä toiseen paikkaan, kuten avoimeen hyllyyn television alle. Aseta se kuitenkin riittävän lähelle televisiota, jotta äänijohto ulottuu siihen. Televisio voidaan myös kiinnittää seinään järjestelmän yläpuolelle.

Jos asetat äänijärjestelmän seinää vasten, varmista, että järjestelmän takaosan ja seinän väliin jää vähintään 2,5 cm tilaa.

Jos asetat äänijärjestelmän kaappiin tai hyllylle, sijoita sen etureuna mahdollisimman lähelle hyllyn etureunaa, jotta äänentoisto on optimaalinen.

VAROITUS: Varmista, että takapaneelin ilmanvaihtoaukkoja ei tukita.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.