Kaiutin ei saa yhteyttä mobiililaitteeseen

Liittyy tuotteisiin:

Alla on muutamia keinoja, joilla voit yrittää ratkaista kaiuttimen ja mobiililaitteen yhdistämisongelmaa.

Poista Bluetooth-toiminto käytöstä laitteessasi ja ota se takaisin käyttöön.

Poista kaiutin laitteesi Bluetooth-luettelosta ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.

Tyhjennä kaiuttimen pariliitosluettelo painamalla monitoimipainiketta 10 sekunnin ajan ja poistamalla kaiuttimen laitteesi Bluetooth-luettelosta. Yhdistä kaiutin laitteeseen uudelleen.

Palauta kaiuttimesi tehdasasetukset painamalla monitoimipainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (–) samanaikaisesti 10 sekuntia, kunnes Bluetooth-merkkivalo palaa sinisenä ja kuulet kielen valitsemiseen liittyvän äänikehotteen. Yhdistä kaiutin laitteeseen uudelleen.

Yritä muodostaa yhteys johonkin toiseen laitteeseen.