90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Ääniongelmien ratkaiseminen

Yhdistetyn laitteen ääni ei kuulu.

tarkista, koskeeko ongelma vain ulkoisen laitteen äänentoistoa: yritä kuunnella fm-radioasemaa. jos ongelma ilmenee myös radiota kuunneltaessa, katso lisätietoa kohdasta sisäisen lähteen ääni ei kuulu.

Jos ongelma esiintyy vain kuunneltaessa yhdistettyä äänilaitetta, tarkista, oletko valinnut järjestelmään oikean äänilähteen. Väärä lähde voi olla epähuomiossa valittuna. Ulkoinen laite voi olla yhdistetty esimerkiksi tuloon 1, mutta lähteeksi on valittu muu tulo kuin 1.

Varmista, että kuulokeliitäntään ei ole yhdistetty mitään. Kaiuttimet mykistetään automaattisesti, kun kuulokeliitäntään yhdistetään kuulokkeet tai muu 3,5 mm:n stereoliittimellä varustettu laite.

Varmista, että lähteeseen on kytketty virta.

Yhdistä äänijohdon molemmat päät uudelleen. Varmista, että optinen, analoginen ja/tai HDMI®-äänijohto on yhdistetty kunnolla lähteeseen ja keskusyksikön takapaneelin liitäntään.

Sisäisen lähteen ääni ei kuulu.

Varmista, että Acoustimass®-bassoyksikön merkkivalo palaa. Kun Acoustimass-yksikön merkkivalo palaa, se on yhdistetty aktiiviseen mediakeskukseen oikein. Jos merkkivalo ei pala, varmista, että Acoustimass-yksikkö on yhdistetty toimivaan pistorasiaan.

Varmista, että äänen tulojohto on yhdistetty kunnolla. Mediakeskuksen ja Acoustimass-bassoyksikön välinen äänen tulojohto voi olla irronnut tai yhdistetty väärin.

Tarkasta äänen tulojohdon kunto. Varmista, että pienois-DIN-liitännän kumpikin pää on ehjä. Tarkista, onko johto taipunut tai mutkalla. Jos johto on vaurioitunut, vaihda se uuteen.

Varmista, että kuulokeliitäntään ei ole yhdistetty mitään. Kaiuttimet mykistetään automaattisesti, kun kuulokeliitäntään yhdistetään kuulokkeet tai muu 3,5 mm:n stereoliittimellä varustettu laite.

Palauta tehdasasetukset. Katkaise järjestelmästä virta, irrota pistoke pistorasiasta minuutiksi, yhdistä äänen tulojohdon molemmat päät uudelleen ja kokeile järjestelmää uudelleen.

Osa kaiuttimista ei toimi.

Tarkista, että olet valinnut oikean kaiuttimien toimintatilan ja että äänenvoimakkuus on säädetty oikein. Jos keskikaiutin ei toimi, varmista, että käytössä on kolmen tai viiden kaiuttimen toimintatila ja että keskikaiuttimen äänenvoimakkuus on säädetty oikein. Jos takakaiuttimet eivät toimi, varmista, että käytössä on viiden kaiuttimen toimintatila ja että surround-kaiuttimien äänenvoimakkuus on säädetty oikein.

Kaiuttimien toimintatilan vaihtaminen:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty järjestelmään.

paina kaukosäätimen more-painiketta.

More

paina oikeaa nuolta niin, että options (valinnat) -kuvake korostuu, ja paina sitten ok-painiketta.

Oikea nuoli

OK

paina ylä- tai alanuolta niin, että speakers (kaiuttimet) -kuvake korostuu.

Ylös

Alas

valitse jokin seuraavista painamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta: stereo (2), front (3) tai surround (5). poistu sitten valikosta painamalla exit-painiketta.

Vasen

Oikea

Exit

Varmista, että mikään liitäntä ei ole irronnut kaiuttimesta tai Acoustimass-bassoyksiköstä.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.