Ääniongelmien ratkaiseminen

Liittyy tuotteisiin:

Ei ääntä tai huono äänenlaatu suoratoistossa

• Varmista, että suoratoiston lähde on käynnissä.
  • Säädä kuulokkeiden äänenvoimakkuus suurimmilleen.
  • Varmista, että äänilaite on yhteensopiva A2DP-suoratoiston kanssa.
  • Kokeile jotakin muuta kappaletta tai kokeile suoratoistaa ääntä toisesta laitteesta tai sovelluksesta.
  • Varmista, että laitteen Bluetooth-äänenvoimakkuutta ei ole mykistetty.
  • Siirrä laite lähemmäs kuulokkeita (vähintään 10 metrin päähän).
  • Siirrä laite ja kuulokkeet kauemmas mahdollisesta häiriöiden lähteestä, kuten toisesta Bluetooth-laitteesta, langattomasta puhelimesta, mikroaaltouunista tai langattoman lähiverkon reitittimestä.
  • Sulje laitteessa käytössä olevia sovelluksia. Laitteen langattomien Wi-Fi-toimintojen poistaminen käytöstä voi parantaa äänenlaatua.

Ei ääntä tai huono äänenlaatu yhdistetystä laitteesta

• Jos käytössä on Bluetooth-laite, varmista, että ohjausmoduuli on yhdistetty kuulokkeisiin kunnolla.
  • Jos käytössä on 3,5 mm:n äänijohto, varmista, että sen liittimet on kytketty kunnolla.
  • Kokeile toista musiikkisovellusta tai toista kappaletta.
  • Kokeile toista äänilaitetta.
  • Varmista, että molemmat pehmusteet ovat kunnolla paikoillaan.