Bose® Solo -TV-äänijärjestelmät

Miksi järjestelmä kannattaa päivittää?

Bose Solo -TV-äänijärjestelmä on suunniteltu toimimaan vuosikausien ajan. Päivittäminen varmistaa, että järjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarvittavat välineet: USB-muistitikku, jossa on vähintään 10 Mt vapaata tilaa.

Huomautus käyttäjille, jotka ovat aiemmin päivittäneet Bose-laitteen: Poista muistitikulta kaikki *.bos-tiedostot ennen päivittämisen aloittamista.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Windows-tietokone:

• 300 MHz:n prosessori (Vista: 1 GHz), 32 tai 64 bittiä
  • RAM-muistia 128 Mt (Windows XP), 512 Mt (Vista Home Basic), 1 Gt (muut Vista-versiot ja 32-bittinen Windows 7) tai 2 Gt (64-bittinen Windows 7)
  • Internetyhteys
  • 30 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • USB 1.1- tai 2.0-liitäntä

Mac-tietokone:

• OS 10.5 (Leopard), 10.6 (Snow Leopard) tai 10.7 (Lion)
  • Intel-pohjainen prosessori
  • RAM-muistia 512 Mt (Leopard) tai 1 Gt (Snow Leopard)
  • Internetyhteys
  • 40 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • USB 1.1-, 2.0- tai 3.0-liitäntä

Vaiheittaiset ohjeet

Päivityssovellus tarvitsee Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän sarjanumeron ja ohjelmistoversion ennen päivittämistä. Toimi seuraavasti:

1. Kytke virta Bose® Solo -TV-äänijärjestelmään. Järjestelmän vihreän LED-merkkivalon tulee palaa eikä vilkkua.

2. Liitä seuraavaksi USB-muistitikku järjestelmän takana olevaan liitäntään, jossa lukee Service. Merkkivalon pitäisi muuttua vihreästä oranssiksi, minkä jälkeen valo vilkkuu hetken ja sammuu sitten. Jos järjestelmän merkkivalon väri ei muutu muistitikun yhdistämisen jälkeen, irrota muistitikku ja kiinnitä se uudelleen.

3. Kun valo sammuu, irrota muistitikku. Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän tiedot on nyt tallennettu USB-muistitikkuun.

4. Liitä muistitikku tietokoneeseesi ja jatka päivittämistä napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

5. Suorita sovellus.

Windows-tietokone:

• Valitse File Download (Tiedostojen lataus) -ikkunassa Run (Suorita) tai Save (Tallenna).
  • Jos valitset Run (Suorita), tee päivitys ohjeiden mukaan.
  • Jos valitset Save (Tallenna), valitse tiedoston (Bose_Update_Application.exe) tallennussijainti. Käynnistä tämän jälkeen sovellus kiintolevyltä ja seuraa näkyviin tulevia ohjeita.

Huomautus Windows-käyttäjille:
Jos tietokoneella on useita käyttäjätilejä, sovelluksen suorittamiseen saatetaan tarvita järjestelmänvalvojan oikeudet.

Mac-tietokone:

• Odota, kunnes tiedosto on latautunut tietokoneeseesi. Se näkyy työpöydällä kiintolevyn kuvakkeena.
  • Näyttöön avautuu ikkuna. Vedä päivityssovelluksen tiedosto ohjeiden mukaisesti työpöydälle (jos ikkuna ei aukea, kaksoisnapsauta kuvaketta).
  • Käynnistä päivityssovellus työpöydältä ja seuraa näkyviin tulevia ohjeita.

6. Kun päivitys on tallennettu USB-muistitikkuun, irrota USB-muistitikku tietokoneesta ja liitä se Bose® Solo -TV-äänijärjestelmään päivitystä varten. Varmista vielä kerran, että järjestelmä on käynnistetty ja merkkivalo palaa vihreänä.

7. Liitä USB-muistitikku Service-liitäntään. Päivitys käynnistyy automaattisesti. Merkkivalo muuttuu vihreästä oranssiksi ja vilkkuu muutaman sekunnin välein.

8. Päivitys kestää muutaman sekunnin. Kun päivitys on valmis, Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän merkkivalo sammuu ja kuuluu äänimerkki.

9. Kun valo on sammunut ja äänimerkki on kuulunut, irrota USB-muistitikku Bose® Solo -TV-äänijärjestelmästä. Järjestelmä toimii normaalisti, kun USB-muistitikku on irrotettu ja järjestelmään on kytketty virta.

Vianmääritys

Kokeile seuraavia toimia, ennen kuin käynnistät päivityssovelluksen uudelleen:

Päivityksen lataaminen internetistä

• Varmista, että internetyhteys toimii.
  • Sovellus tarvitsee tietoja Bose® Solo -TV-äänijärjestelmästäsi. Kopioi tiedot liittämällä muistitikku järjestelmän takana olevaan Service-liitäntään. Merkkivalon pitäisi muuttua vihreästä oranssiksi, minkä jälkeen valo vilkkuu hetken ja sammuu sitten. Kun valo sammuu, irrota muistitikku ja yhdistä se uudelleen tietokoneeseen.
  • Odota, kunnes tietokone kehottaa sinua irrottamaan USB-aseman.

Kun päivität Bose® Solo -TV-äänijärjestelmää:

Ennen kuin liität USB-aseman, varmista, että järjestelmään on kytketty virta ja vihreä merkkivalo palaa tasaisesti.

Jos Bose® Solo -TV-äänijärjestelmässä palaa päivityksen aikana punainen merkkivalo, irrota muistitikku järjestelmästä, irrota järjestelmän virtapistoke pistorasiasta 1 minuutiksi ja aseta se takaisin pistorasiaan. Varmista, että järjestelmään on kytketty virta (vihreä merkkivalo palaa tasaisesti) ja liitä muistitikku uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteys Bosen asiakastukeen.

Ohjevalikko

Ohjevalikko on apunasi koko päivityksen ajan. Ohjevalikosta löytyvät esimerkiksi seuraavat osiot:

• Käyttöoikeussopimus: lue käyttöoikeussopimus.
  • Järjestelmätiedot: näet Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän ohjelmiston versiotiedot sekä tietokoneen ja käyttöjärjestelmän tiedot.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän päivityssovellus tekee?

Tämä sovellus lataa päivityksen Boselta tietokoneeseesi ja Bose® Solo -TV-äänijärjestelmään.

Miksi Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän ohjelmisto on päivitettävä?

Ohjelmiston päivittäminen varmistaa, että järjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Voiko päivityksen tehdä PC- tai Mac-tietokoneen avulla?

Kyllä. PC- tai Mac-tietokoneen, jolla päivitys tehdään, tulee täyttää lataussivulla kerrotut järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Vaikuttaako päivitys tietokoneeni toimintaan?

Vain tilapäisesti. Kun sovellus on käynnissä, se luo ja käyttää tilapäisiä työtiedostoja. Kun sovellus suljetaan, kaikki tilapäiset työtiedostot ja itse sovellus poistetaan.

Millaisen USB-muistitikun tarvitsen?

Voit käyttää lähes mitä tahansa USB-muistitikkua, jossa on vähintään 10 Mt vapaata tilaa. Kiintolevyasemana tai yhdistelmälaitteena näkyvä asema ei toimi. Muistitikku on alustettava FAT- tai FAT32-tiedostomuotoon.

Onko USB-muistitikun oltava tyhjä?

Ei. Päivitys ei vaikuta muistitikulla jo oleviin tiedostoihin. Jos kuitenkin olet käyttänyt muistitikkua aiemmin Bose-laitteen päivittämiseen, poista kaikki *.bos-tiedostot ennen päivittämisen aloittamista.

Kuinka kauan päivittäminen kestää?

Päivityksen lataaminen tietokoneella kestää yleensä korkeintaan muutaman minuutin. Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän päivittäminen kestää vain muutaman sekunnin.

Missä Bose® Solo -TV-äänijärjestelmän USB-liitäntä on?

Liitäntä on järjestelmän takana, ja siinä lukee Service.