Järjestelmän päivitys

TÄRKEÄ ILMOITUS asiakkaille, jotka omistavat useamman Solo-äänijärjestelmän
Jokaisella Solo-äänijärjestelmällä on oma yksilöllinen "ohjelmistosormenjälkensä", jota käytetään järjestelmäpäivityksien yhteydessä. Jos päivität useita järjestelmiä, älä käytä yhden järjestelmän ohjelmistoa toisen päivittämiseen. Järjestelmä saattaa vaurioitua pysyvästi. Vaurioiden välttämiseksi, varmista, että olet poistanut kaikki .bos-päätteiset tiedostot USB-asemalta ennen toisen äänijärjestelmän päivittämistä.

Tarvitset USB-muistitikun, jossa on vähintään 10 Mt vapaata tilaa. Muistitikku on alustettava FAT- tai FAT32-tiedostomuotoon.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Windows-tietokone:

• 300 MHz:n prosessori (1 GHz Vistaa tai Windows 7:ää varten), 32 tai 64 bittiä
  • RAM-muistia 128 Mt (Windows XP), 512 Mt (Vista Home Basic), 1 Gt (muut Vista-versiot ja 32-bittinen Windows 7) tai 2 Gt (64-bittinen Windows 7)
  • Internetyhteys
  • 30 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • USB 1.1-, 2.0- tai 3.0-liitäntä

Mac-tietokone:

• OS 10.5 (Leopard), 10.6 (Snow Leopard) tai 10.7 (Lion)
  • Intel-pohjainen prosessori
  • RAM-muistia 512 Mt (Leopard) tai 1 Gt (Snow Leopard)
  • Internetyhteys
  • 40 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • USB 1.1-, 2.0- tai 3.0-liitäntä

Vaiheittaiset ohjeet:

Päivitystiedot on ladattava tietokoneella. Toimi seuraavasti:

Katkaise Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmän virta ja irrota virtajohto pistorasiasta.

Yhdistä USB-muistitikku tietokoneeseen. Poista USB-muistista kaikki tiedostot.

Lataa alla oleva ohjelmistopäivitystiedosto (Solo5.mdu).

Windows-tietokone:

Valitse File Download (Tiedostojen lataus) -ikkunassa tiedoston kohdekansio ja valitse Save (Tallenna). Voit tallentaa tiedoston suoraan USB-muistiin. Jos lataat tiedoston työpöydälle, tiedosto on vedettävä USB-muistitikulle ennen kuin muistitikku irrotetaan tietokoneesta.

Mac-tietokone:

Odota, kunnes tiedosto on latautunut tietokoneeseesi.

Avaa Downloads (Lataukset) -kansio ja vedä päivitystiedosto USB-muistitikulle.

Kun päivitys on USB-muistitikulla, voit irrottaa muistitikun tietokoneesta.

Yhdistä USB-muistitikku järjestelmän takaosassa olevaan Service-liitäntään.

Kytke virta Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmään. Päivitys käynnistyy automaattisesti, ja merkkivalo vilkkuu oranssina muutaman sekunnin välein.

Päivitys voi kestää muutaman minuutin. Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmän merkkivalo jatkaa vilkkumista. Kun päivitys on valmis, valo vilkkuu vihreänä.

Kun valo vilkkuu vihreänä, irrota USB-muistitikku Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmästä. Järjestelmä toimii normaalisti, kun USB-muistitikku on irrotettu ja järjestelmään on kytketty virta.

Vianmääritys

Kokeile seuraavia toimia, ennen kuin käynnistät päivityssovelluksen uudelleen:

Päivityksen lataaminen internetistä

• Varmista, että internetyhteys toimii.
  • Sovellus tarvitsee tietoja Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmästäsi. Hae tiedot liittämällä muistitikku järjestelmän takana olevaan Service-liitäntään. Merkkivalon pitäisi muuttua vihreästä oranssiksi, minkä jälkeen valo vilkkuu hetken ja sammuu sitten. Kun valo sammuu, irrota muistitikku ja yhdistä se uudelleen tietokoneeseen.
  • Odota, kunnes tietokone kehottaa sinua irrottamaan muistitikun.

Kun päivität Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmää:

• Ennen kuin liität USB-muistitikun, varmista, että järjestelmään on kytketty virta ja vihreä merkkivalo palaa tasaisesti.
  • Jos Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmässä palaa päivityksen aikana punainen merkkivalo, irrota muistitikku järjestelmästä sekä irrota järjestelmän virtapistoke pistorasiasta 1 minuutiksi ja aseta se takaisin pistorasiaan. Varmista, että järjestelmään on kytketty virta (vihreä merkkivalo palaa tasaisesti) ja liitä muistitikku uudelleen.

Vinkki: Liitä USB-muistitikku suoraan tietokoneen vapaaseen USB-liitäntään.
Jos muistitikku liitetään USB-keskittimeen, sen löytyminen päivitystoiminnon aikana vaikeutuu.
Muistitikku löytyy nopeammin, kun se liitetään tietokoneen vapaaseen USB-liitäntään.

Ohjevalikko
Ohjevalikko on apunasi koko päivityksen ajan. Ohjevalikosta löytyvät esimerkiksi seuraavat osiot:

• Käyttöoikeussopimus: lue käyttöoikeussopimus.
  • Järjestelmätiedot: näet Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmän ohjelmiston versiotiedot sekä tietokoneen ja käyttöjärjestelmän tiedot.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteys Bosen asiakastukeen.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmän ohjelmisto on päivitettävä?

Ohjelmiston päivittäminen varmistaa, että järjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Voiko päivityksen tehdä sekä PC- että Mac-tietokoneen avulla?

Kyllä. Käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset: PC-tietokone, jonka käyttöjärjestelmä on Windows XP tai uudempi Mac-tietokone, jonka käyttöjärjestelmä on OS 10 tai uudempi.

Millaisen USB-muistitikun tarvitsen?

Voit käyttää lähes mitä tahansa USB-muistitikkua, jossa on vähintään 10 Mt vapaata tilaa. Kiintolevyasemana tai yhdistelmälaitteena näkyvä asema ei toimi. Muistitikku on alustettava FAT- tai FAT32-tiedostomuotoon.

Onko USB-muistitikun oltava tyhjä?

Ei välttämättä, mutta se on suositeltavaa. Jos olet käyttänyt muistitikkua Bose-laitteen päivittämiseen aiemminkin, poista kaikki *.bos-tiedostot ennen päivityksen aloittamista.

Kuinka kauan päivittäminen kestää?

Päivityksen lataaminen tietokoneella kestää yleensä korkeintaan muutaman minuutin. Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmän päivittäminen kestää vain muutaman sekunnin.

Missä Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmän USB-liitäntä on?

Liitäntä on järjestelmän takana, ja siinä lukee Service.