Ohjelmistopäivitys ei asennu

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Toimi seuraavasti:

Poista asennus ja lataa ja asenna uudelleen sovelluksen uusin versio osoitteesta www.Bose.com/soundtouch_app. Sovellus ei ehkä pysty asentamaan päivitystä asianmukaisesti nykyisen version päälle kaikissa laitteissa. Jos näin käy, sovellus on ladattava ja asennettava uudelleen. Kirjaudu sisään SoundTouch-tilillesi, kun käynnistät uuden asennuksen. Sinun ei tarvitse määrittää uudelleen käyttäjätunnustasi, musiikkipalveluja tai musiikkikirjaston asetuksia, sillä näihin asetuksiin liittyvät tiedot säilyvät.

Kun asennat sovelluksen uudelleen, kiinnitä huomiota SoundTouch-sovelluksesta ja SoundTouch-musiikkipalvelimesta kertoviin ilmoituksiin. Jos palomuuri- tai tietoturvaohjelmistossa on mahdollista valita Salli aina -vaihtoehto, valitse se. Muussa tapauksessa valitse vaihtoehto, jonka mukaan palomuuri voidaan määrittää sallimaan käyttäminen.