Järjestelmän ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Soundbarin yhdistäminen televisioon

Etsi televisiosi takaosasta HDMI eARC- tai HDMI ARC -liitäntä.

Huomautus: Jos televisiossasi ei ole eARC- tai ARC-merkittyä HDMI-liitäntää, yhdistä televisio soundbariin optisella kaapelilla. HDMI-tuloliitännässä on oltava ARC (Audio Return Channel) -ominaisuus, jotta televisio voi lähettää ääntä soundbariin.

Yhdistä HDMI-kaapelin toinen pää television HDMI eARC- tai HDMI ARC -liitäntään.

Yhdistä kaapelin toinen pää soundbarin HDMI (ARC) -liitäntään.

Soundbarin yhdistäminen verkkovirtaan

Yhdistä virtajohto soundbarin takana olevaan POWER-virtaliitäntään.

Työnnä virtajohdon pistoke pistorasiaan. Jos pistorasia on käytössä, soundbarin virta kytkeytyy automaattisesti.

virtaliitännät pistorasiasta soundbariin

Bose Music -sovelluksen lataaminen

Lataa mobiililaitteellasi Bose Music -sovellus Google Playsta tai Applen App Storesta.

bose music -sovelluksen kuvake mobiililaitteen näytössä

Bose Music -sovellus on saatavilla laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmänä on Android 5.1 (tai uudempi) tai iOS 10.3.3 (tai uudempi). Kindle-laitteita ei tueta.

Kirjaudu sovellukseen Bose-tilisi kirjautumistiedoilla. Jos sinulla ei ole tiliä, noudata sovelluksen ohjeita Bose Music -tilin luomiseksi.

Kun olet lisännyt soundbarin tilillesi, voit liittää tiliisi musiikin suoratoistopalveluja.

Soundbarin lisääminen Bose Music -tilille

Napauta kuuloke ja kaiutin -kuvaketta Bose Music -sovelluksen vasemmassa yläkulmassa niin näet My Bose (Oma Bose) -näytön.

Bose Music -sovelluksen kuuloke- ja kaiutinkuvake

Lisää järjestelmä tilillesi napauttamalla My Bose (Oma Bose) -näytössä +-merkkiä.

Yhdistä kaiutin ja muodosta Wi-Fi®-yhteys noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Huomautus: Jos et näe tuotettasi, toimi näin:

• Sulje muiden lähellä olevien laitteiden Bose Music -sovellus.
  • Ota Bluetooth käyttöön laitteessa, jossa sovellus on käynnissä.
  • Tuo laite, jossa sovellus on käynnissä, lähelle tuotetta.
  • Irrota tuotteen pistoke pistorasiasta 30 sekunniksi.

ADAPTiQ-äänenkalibrointiprosessin aloittaminen

Prosessiin tarvitaan noin kymmenen minuuttia hiljaisessa huoneessa.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Settings (Asetukset) > ADAPTiQ > Run ADAPTiQ (Suorita ADAPTiQ).

Kalibroi soundbarin äänenlaatu kuuntelualueen akustiikkaan sopivaksi noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Jos myöhemmin yhdistät lisävarusteena hankittavan bassoyksikön tai surround-kaiuttimet tai siirrät soundbaria tai huonekaluja, suorita ADAPTiQ-äänenkalibrointi uudelleen, jotta äänenlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä.

Yleiskaukosäätimen ohjelmoiminen ohjaamaan muita laitteita

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Settings (Asetukset).

Valitse TV, jos haluat määrittää kaukosäätimen television käyttämistä varten.

Valitse Sources (Lähteet), jos haluat määrittää kaukosäätimen muiden laitteiden, kuten kaapeli- tai satelliittivastaanottimen tai levysoittimen, käyttämistä varten.

Suorita kaukosäätimen ohjelmointi valmiiksi noudattamalla sovelluksen ohjeita.