Järjestelmän ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Soundbarin yhdistäminen televisioon

Etsi televisiosi takaosasta HDMI eARC- tai HDMI ARC -liitäntä.

Huomautus: Jos televisiossasi ei ole eARC- tai ARC-merkittyä HDMI-liitäntää, yhdistä televisio soundbariin optisella kaapelilla. HDMI-tuloliitännässä on oltava ARC (Audio Return Channel) -ominaisuus, jotta televisio voi lähettää ääntä soundbariin.

Yhdistä HDMI-kaapelin toinen pää television HDMI eARC- tai HDMI ARC -liitäntään.

Yhdistä kaapelin toinen pää soundbarin HDMI (ARC) -liitäntään.

Soundbarin yhdistäminen verkkovirtaan

Yhdistä virtajohto virtalähteeseen.

Yhdistä virtalähde soundbarin takana olevaan POWER-virtaliitäntään.

Työnnä virtajohdon pistoke pistorasiaan. Jos pistorasia on käytössä, soundbarin virta kytkeytyy automaattisesti.

virtaliitännät pistorasiasta soundbariin

Bose Music -sovelluksen lataaminen

Lataa mobiililaitteellasi Bose Music -sovellus Google Playsta tai Applen App Storesta.

bose music -sovelluksen kuvake mobiililaitteen näytössä

Bose Music -sovellus on saatavilla laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmänä on Android 5.1 (tai uudempi) tai iOS 10.3.3 (tai uudempi). Kindle-laitteita ei tueta.

Kirjaudu sovellukseen Bose-tilisi kirjautumistiedoilla. Jos sinulla ei ole tiliä, noudata sovelluksen ohjeita Bose Music -tilin luomiseksi.

Kun olet lisännyt soundbarin tilillesi, voit liittää tiliisi musiikin suoratoistopalveluja.

Soundbarin lisääminen Bose Music -tilille

Napauta kuuloke ja kaiutin -kuvaketta Bose Music -sovelluksen vasemmassa yläkulmassa, niin näet My Bose (Oma Bose) -näytön.

Bose Music -sovelluksen kuuloke- ja kaiutinkuvake

Lisää järjestelmä tilillesi napauttamalla My Bose (Oma Bose) -näytössä +-merkkiä.

Yhdistä soundbar ja muodosta Wi-Fi-yhteys noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Huomautus: Jos et näe tuotettasi, toimi näin:

• Sulje muiden lähellä olevien laitteiden Bose Music -sovellus.
  • Ota Bluetooth käyttöön laitteessa, jossa sovellus on käynnissä.
  • Tuo laite, jossa sovellus on käynnissä, lähelle tuotetta.
  • Irrota tuotteen pistoke pistorasiasta 30 sekunniksi.

ADAPTiQ-äänenkalibrointiprosessin aloittaminen

Prosessiin tarvitaan noin kymmenen minuuttia hiljaisessa huoneessa.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Settings (Asetukset) > ADAPTiQ > Run ADAPTiQ (Suorita ADAPTiQ).

Kalibroi soundbarin äänenlaatu kuuntelualueen akustiikkaan sopivaksi noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Jos myöhemmin yhdistät lisävarusteena hankittavan bassoyksikön tai surround-kaiuttimet tai siirrät soundbaria tai huonekaluja, suorita ADAPTiQ-äänenkalibrointi uudelleen, jotta äänenlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä.