90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Järjestelmän ottaminen käyttöön

Järjestelmä yhdistetään vain television ääniliitäntään ja verkkovirtaan.

Huomautus: Järjestelmää voi käyttää lähes minkä tahansa TV:n kanssa. Sen voi asettaa sellaisten televisioiden alle, joiden pohjan leveys on enintään 61 cm ja syvyys 31 cm . Sen voi sijoittaa myös seinään kiinnitetyn TV:n alle, hyllylle tai TV-tasolle. Järjestelmä kestää 35 kg:n painon.

Siirrä televisio sivuun, mutta ei liian kauas. Käännä se sivuittain, jotta pääset käsiksi liitäntöihin.

Aseta Bose®-järjestelmä siihen kohtaan, johon aiot sijoittaa television.

Yhdistä jokin äänijohdoista television äänilähtöliitäntään.

Useimmissa nykyaikaisissa televisioissa käytetään alla näkyviä äänen lähtöliitäntöjä. Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi kannattaa aina käyttää laadukkainta liitäntää. Optinen liitäntä on paras, koaksiaalinen (digitaalinen) toiseksi paras ja analoginen kolmanneksi paras vaihtoehto.

optinen digitaalinen ääni (suositus): digitaalinen ääniliitäntä, jossa signaali siirretään valokuidussa sykkivänä valona.

Huomautus: Jos käytät optista kaapelia, muista irrottaa suojukset sen päistä. Kun kytket liittimen liitäntään, tunnet ehkä pientä vastusta. Tällöin on painettava kovempaa, jotta liitin napsahtaa paikalleen.

koaksiaalinen digitaalinen ääni (suositus): digitaalinen ääniliitäntä 75 ohmin koaksiaalikaapelia varten.

analoginen stereoääni: yleisin äänilähtö, jota käytettäessä oikea ja vasen kanava yhdistetään erikseen. käytä tätä liitäntää, jos digitaalista äänilähtöä ei ole käytettävissä.

Kytke valitsemasi äänijohdon toinen pää Bose-järjestelmän vastaavaan äänen tuloliitäntään.

Kytke toimitetun virtajohdon toinen pää äänijärjestelmän AC-virtaliitäntään.

Jos käytät Bose-järjestelmää TV:n jalustana, aseta TV järjestelmän päälle. Varmista, että TV on keskellä järjestelmää eikä työnny kummankaan reunan yli.

Kytke Bose-järjestelmän virtajohto toimivaan pistorasiaan. Kun virta on kytketty, järjestelmästä kuuluu kaksi äänimerkkiä sen merkiksi, että se on käyttövalmis.

Kun järjestelmä on käyttövalmis, on suositeltavaa kytkeä TV:n kaiuttimet pois käytöstä ja toistaa TV:n äänet vain Bose-järjestelmän kautta. Katso lisätietoa kohdasta Television sisäisten kaiuttimien kytkeminen pois päältä.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.