Tietoja kaiuttimesta

Sisältö

Pakkaukseen kuuluu Bose® SoundLink® Micro Bluetooth -kaiutin, USB-johto, käyttöopas ja takuukortti.

Connect -sovellus

Langaton Bluetooth-tekniikka mahdollistaa musiikin suoratoistamisen älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden kaltaisissa mobiililaitteissa. Musiikin suoratoisto laitteesta edellyttää, että se yhdistetään kaiuttimeen.

Lataa Bose Connect -sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta ja seuraa näytössä näkyviä ohjeita.

Vedenkestävyys

Kaiutin on luokiteltu vedenkestäväksi (IPX7) ja roiskeenkestäväksi (IPX4). Sen voi upottaa veteen 1 metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi. Kaiutinta voi siten käyttää suihkussa sekä vesi- ja lumisateessa.
Älä upota kaiutinta veteen yli metrin syvyyteen.

Kahvan käyttö

Kahvan avulla kaiuttimen kuljettaminen on helppoa. Kiinnitä kaiutin esimerkiksi pyörän ohjaustankoon tai repun hihnaan venyttämällä ja säätämällä kahvaa.

Tekniset tiedot

Paino: 0,29 kg
Bluetooth-kantama: 9 m
Tuloarvot: 5 V, 1,5 A
Latauslämpötila-alue: 0 °C – 50 °C
Purkauslämpötila-alue: –20 °C – 70 °C
Latausaika: 3–4 tuntia USB-virtalähteestä riippuen
Akunkesto: Jopa 6 tuntia äänenvoimakkuudesta riippuen

Kaiuttimen puhdistus

Kaiutin on ehkä puhdistettava ajoittain.

• Puhdista kaiuttimen pinta pehmeällä ja kostealla liinalla (vain vedellä)
  • Älä käytä liuottimia, kemikaaleja tai puhdistusaineita, joissa on alkoholia, ammoniakkia tai hankausaineita
  • Lisätietoja kaiuttimen pariliitoksen muodostamisesta, äänikehotteista, juhla- ja stereotilasta, kaiuttimen hallinnasta, tilamerkkivaloista, ongelmanratkaisusta ja paljon muusta on muissa ohjeartikkeleissamme.