Sleepbuds-kuulokkeiden käyttöönotto

Liittyy tuotteisiin:

Ennen aloittamista

Sleepbuds-kuulokkeet on suunniteltu peittämään melu ja häiriöäänet nukkuessasi. Tästä syystä ne saattavat heikentää kykyäsi kuulla muita ääniä, kuten hälytyksiä, varoitusjärjestelmiä, ihmisiä tai lemmikkieläimiä.

Sopivan äänenvoimakkuuden valinta

Säädä äänenvoimakkuus sellaiseksi, että se tarjoaa sopivan tasapainon melun peittämisen ja muiden äänien kuuluvuuden välillä. Äänenvoimakkuuden pitäisi olla sellainen, että se peittää untasi häiritsevät äänet, muttei sellainen, ettet voi kuulla tarpeellisia ääniä.

Aseta Bose Sleep -sovelluksessa äänenvoimakkuus ensin alhaisimmalle tasolle ja lisää sitä, kunnes se on miellyttävällä tasolla. Mitä pienempi äänenvoimakkuus on, sitä todennäköisemmin kuulet ne äänet, jotka haluat kuulla.

Tietoisuus ympäristöstä

Jos et ole varma, pystytkö kuulemaan muut äänet käyttäessäsi unikuulokkeita, kokeile seuraavia keinoja:

Perusvinkit:

• Bose Sleep -sovellus antaa varoituksen, jos lisäät äänenvoimakkuutta tiettyä tasoa suuremmaksi. Jotta pysyt tietoisempana ympäristöstäsi, säädä äänenvoimakkuus tätä tasoa pienemmäksi. Tutkimustemme mukaan tämä auttaa sinua kuulemaan ympäröivät äänet, vaikka käyttäisitkin unikuulokkeita.
  • Jos nukut kumppanisi kanssa, voit pyytää häntä auttamaan sinua pysymään tietoisena ympäristöstäsi unikuulokkeita käyttäessäsi.

Lisävinkit:

Nämä vinkit heikentävät unikuulokkeiden peittotehoa mutta parantavat tietoisuuttasi ympäristöstä.

• Käytä vain yhtä kuuloketta.
  • Aseta peittoääni siten, että se lakkaa tietyn ajan kuluttua eikä soi koko yötä. Voit tehdä tämän asettamalla uniajastimen peittoäänelle Bose Sleep -sovelluksessa.

Bose Sleep -sovelluksen lataaminen

Lataa ilmainen Bose Sleep -sovellus. Tämä sovellus on välttämätön, jotta pystyt hallitsemaan unikuulokkeitasi, asettamaan herätyksiä, valitsemaan peittävät äänet sekä tekemään lisämäärityksiä.

Virran kytkeminen

Avaa latauskotelon kansi liu'uttamalla sitä poispäin itsestäsi Bose-logo sinua kohti.

Odota, että kuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina. Tämän jälkeen voit ottaa kuulokkeet pois latauskotelosta.

Virran katkaiseminen

Katkaise virta asettamalla unikuulokkeet latauskoteloon. Odota, että unikuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina, ja sulje kotelo.

Mobiililaitteen yhdistäminen

Kun unikuulokkeet on irrotettu latauskotelosta, avaa Bose Sleep -sovellus ja noudata sovelluksen ohjeita. Bose Sleep -sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kuulokkeitasi, asettamaan herätyksiä, valitsemaan peittävät äänet ja tekemään lisämäärityksiä.

Mobiililaitteen yhteyden katkaiseminen

Voit katkaista yhteyden laitteeseen Bose Sleep -sovelluksella.

Huomautus: Lisäksi voit katkaista yhteyden poistamalla laitteen Bluetooth-toiminnon käytöstä. Kun poistat laitteen Bluetooth-toiminnon käytöstä, yhteys kaikkiin muihin laitteisiin katkaistaan.

Mobiililaitteen yhdistäminen uudelleen

Kun kuulokkeiden virta kytkeytyy, ne muodostavat automaattisesti yhteyden siihen laitteeseen, johon ne on edellisen kerran yhdistetty.

HUOMAUTUS: Laitteen on oltava enintään yhdeksän metrin etäisyydellä, ja sen virran on oltava kytkettynä.