Tietoja kuulokkeista

Sisältö

Pakkauksessa tulisi olla seuraavat osat:

• Bose® SoundSport® Free -langattomat kuulokkeet
  • USB-kaapeli
  • Kannettava latauskotelo
  • StayHear®+ Sport -sovitteet: suuret (mustat) ja pienet (valkoinen) – keskikokoiset sovitteet on asennettu kuulokkeisiin valmiiksi
  • Omistajan opas ja takuukortti

Bose Connect -sovellus

Langaton Bluetooth-tekniikka mahdollistaa musiikin suoratoistamisen älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden kaltaisissa mobiililaitteissa. Musiikin suoratoisto edellyttää, että laite yhdistetään kuulokkeisiin.

Lataa Bose Connect -sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta ja seuraa näytössä näkyviä ohjeita.

Hien- ja säänkestävä

Kuulokkeet ovat IPX4-luokituksen mukaisesti hien- ja säänkestävät.

Niitä ei saa kuitenkaan upottaa veteen. ÄLÄ käytä kuulokkeita uidessasi tai suihkussa. ÄLÄ upota kuulokkeita veteen.

Huomautus:

• Puhdista ruostumisen estämiseksi kuulokkeiden latausnastat kuivalla, pehmeällä vanupuikolla tai vastaavalla.
  • IPX4-luokitus ei takaa pysyvää suojaustilaa, ja hien- ja säänkestävyys voi heiketä
    normaalin kulutuksen seurauksena.

Kuulokkeiden säätimet

• Bluetooth-painike
  • Äänenvoimakkuuden vähennyspainike
  • Monitoimipainike
  • Äänenvoimakkuuden lisäyspainike

Latauskotelo

• Avaa kotelo painamalla kotelon etuosassa olevaa painiketta lujasti.
  • Kun painat painiketta kevyesti, etuosan merkkivalot osoittavat akun senhetkisen varaustason.