Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

Kaiuttimen käyttöönotto

Ennen aloittamista

  • Aseta mobiililaite kaiuttimen kantama-alueelle (10 m). Mobiililaitteen siirtäminen kauemmas heikentää äänenlaatua ja voi johtaa myös yhteyden katkeamiseen.
  • Sijoita kaiutin niin, että sen takaosa on lähellä seinää mutta ei aivan kiinni seinässä. Bassotoisto heikkenee, jos kaiutin siirretään liian kauas seinästä.
  • Aseta kaiutin oikein päin. Jos kaiutin asetetaan muuten kuin jalustapuoli alaspäin, äänenlaatu voi heikentyä ja kaiutin voi vaurioitua.
  • Älä aseta kaiutinta märälle tai likaiselle pinnalle.
  • Häiriöiden välttämiseksi pidä kaiutin riittävän kaukana muista langattomista laitteista. Älä myöskään sijoita kaiutinta ja mobiililaitetta metalliseen kaappiin tai muiden ääni-/videolaitteiden lähelle.

Asennus

Aseta kaiutin telakkaan niin, että liittimet osuvat paikalleen. Älä työnnä kaiutinta telakkaan väkisin, ettei se vahingoitu. Käytä aina kaiuttimen mukana toimitettua lataustelakkaa. Kaiutin ei ole yhteensopiva SoundLink® Mini Bluetooth® -kaiuttimen lataustelakan kanssa.

Kytke kaiutin verkkovirtaan ja lataa se. Tämä tapahtuu seuraavasti:

i. Kytke virtajohto lataustelakan tai kaiuttimen USB-liitäntään.
ii. Kytke virtajohdon toinen pää virtalähteeseen.
iii. Kytke virtalähde toimivaan pistorasiaan. Akun merkkivalo vilkkuu oranssinvärisenä, ja kaiuttimesta kuuluu merkkiääni.

Käynnistä kaiutin painamalla virtapainiketta. Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä.

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.