Herätysten asettaminen

Liittyy tuotteisiin:

Wave® IV -radiossa on kaksi erillistä herätystä. Herätyksille voidaan valita

Aika

Herätyslähde: summeri tai radio

Äänenvoimakkuus

Herätyspainikkeiden käyttäminen

Voit ottaa herätykset käyttöön ja ohjata niitä kaukosäätimen alaosassa olevien herätyspainikkeiden avulla.

alarm 1:
ota herätys 1 käyttöön tai poista se käytöstä.

alarm 2:
ota herätys 2 käyttöön tai poista se käytöstä.

alarm setup:
ensimmäinen painallus: siirry herätysten asetustilaan ja tarkastele herätyksen 1 asetuksia. toinen painallus: näytä herätyksen 2 asetukset. kolmas painallus: poistu herätysten asetustilasta.

Herätyksen tilan ilmaisimet

Jos herätys on käytössä, sen ilmaisimet näkyvät näytön oikeassa yläkulmassa. Alla näkyvässä esimerkissä herätys 1 kuuluu klo 6.30 ja herätys 2 klo 7.15.

Herätysten asettaminen

Voit määrittää herätysasetukset herätysten asetustilassa.

Herätysten asettaminen:

voit siirtyä herätysten asetustilaan ja tarkastella herätyksen 1 tietoja painamalla painiketta alarm setup. herätyksen numero ja aika alkavat vilkkua näytön oikeassa yläkulmassa. herätyksen 1 tiedot näkyvät näytössä.

Alarm Setup

aseta herätysaika time-painikkeilla.

Time

Valitse herätyslähde:

valitse buzzer (summeri) painamalla sleep-painiketta. tämä on oletusasetus.

Sleep

valitse radioasema painamalla radio-painiketta.

Radio

voit säätää valitun herätyslähteen äänenvoimakkuutta painamalla äänenvoimakkuuden lisäys- tai vähennyspainiketta.

Äänenvoimakkuuden lisäyspainike

Äänenvoimakkuuden vähennyspainike

voit siirtyä herätyksen 2 asetustilaan painamalla painiketta alarm setup. voit asettaa herätyksen 2 toistamalla vaiheet 2–4.

poistu herätysten asetustilasta painamalla uudelleen alarm setup -painiketta.