Digitaalivastaanottimen ylipyyhkäisyasetus

Tämä asetus auttaa piilottamaan rosoiset reunat tietynlaisessa videokuvassa. Tämä vaihtoehto on käytettävissä digitaalivastaanottimille.

Voit vaihtaa lähteen ylipyyhkäisyasetuksia toimimalla seuraavasti:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina kaukosäätimen source-painiketta ja valitse sitten säädettävä videolähde (esimerkiksi kaapeli tai satelliitti) ylänuoli- tai alanuolipainikkeella.     vahvista valinta painamalla ok.

paina more-painiketta.

korosta options (valinnat) -kuvake   oikealla nuolipainikkeella ja valitse sitten " ok."

korosta [videolähde] overscan (ylipyyhkäisy) -kohta  ylänuoli- tai alanuolipainikkeella. ""

määritä asetukseksi on (päällä) tai off (pois) vasemmalla tai oikealla nuolipainikkeella.""""

poistu valikosta painamalla exit-painiketta.