Kuvanäkymän asetukset

Tämä ominaisuus toimii samoin kuin kuvasuhteen säätäminen: se muokkaa kuvaa venyttämällä, zoomaamalla tai lisäämällä pystysuuntaiset harmaat palkit. Bose®-järjestelmässä on kuvanäkymäasetus erikseen, koska useimmissa televisioissa kuvasuhteen säätö poistetaan käytöstä, kun HD-signaalia katsellaan HDMI®-liitännän kautta.

Kuvanäkymän asetusten vaihtaminen:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina kaukosäätimen source-painiketta ja valitse sitten säädettävä lähde ylänuoli- tai alanuolipainikkeella. vahvista painamalla ok-painiketta.

näytä kaikki käytettävissä olevat videomuodot painamalla kuvanäkymän valintapainiketta.

selaa eri vaihtoehtoja painamalla toistuvasti kuvanäkymän valintapainiketta.

normaali: videokuvaan ei tehdä muutoksia.

automaattinen leveys: kuva näkyy koko kuvaruudun levyisenä, mutta sitä ei rajata.

venytys 1: videokuvaa venytetään tasaisesti keskeltä.

venytys 2: videokuvan reunoja venytetään enemmän kuin keskiosaa.

zoom: videokuvaa suurennetaan. voit siirtää kuvaa pystysuunnassa painamalla ylös- tai alassiirtymispainiketta.

harmaat palkit: näytön vasempaan ja oikeaan laitaan tulee pystysuuntaiset harmaat palkit.

sovita: videokuva sovitetaan kuvaruutuun sopivaksi.