Bluetooth®-äänilähteen valitseminen

Kun kuulokkeet on liitetty lentokoneen intercom-järjestelmään, intercomin ääni kuuluu aina, eikä sitä voi mykistää kuulokkeissa. Jos liität Bluetooth-laitteen kuulokkeisiin, voit valita, miten laitteen ääni kuuluu intercomin äänen kanssa. Ääntä voi säätää ohjausmoduulin Bluetooth-valitsimesta:

Bluetooth-valitsin MUTE-asennossa

Intercom-ääni kuuluu ensisijaisesti

Jos intercom-signaali havaitaan, Bluetooth-ääni mykistetään väliaikaisesti. Bluetooth-ääni jatkuu, kun intercom-ääni päättyy.

Bluetooth-valitsin MIX-asennossa

Intercom-ääni kuuluu samanaikaisesti Bluetooth-äänen kanssa

Bluetooth-ääni kuuluu yhtä aikaa intercom-äänen kanssa. Bluetooth-ääntä toistetaan intercom-viestinnän aikana.

Bluetooth-valitsin OFF-asennossa

Vain Intercom-järjestelmän ääni kuuluu

Off-tilassa Bluetooth®-yhteys ja kaikki antennit ovat poissa käytöstä. Vain intercom-ääni on käytössä. Bluetooth-ääni on poissa käytöstä

Huomautus: Jos valitset Off-tilan, kun kuulokkeet ovat yhdistettynä Bluetooth-äänilähteeseen, voit joutua muodostamaan Bluetooth-yhteyden uudestaan seuraavan kerran, kun kytket kuulokkeet päälle.

Huomautus: Vastaanotettavat ja soitettavat puhelut vaimentavat automaattisesti muun Bluetooth-äänen, kun Bluetooth-äänilähteen valitsin on MUTE- tai MIX-asennossa. Bluetooth-puhelun aikana kuulet sekä intercomin että puhelun.