Esiasetusten ohjelmoiminen ja toistaminen

Liittyy tuotteisiin:

Esiasetusten avulla haluamasi musiikkipalvelukanavat, soittolistat, esittäjät ja albumit ovat aina näppärästi käsillä. Kun esiasetus on määritetty, voit kuunnella musiikkia koska tahansa käyttämällä Bose Music -sovellusta.

Esiasetusten ohjelmoiminen

Huomautus: Esiasetukseksi ei voi määrittää musiikkipalvelua, jota pyydät Amazon Alexa -virtuaaliavustajaa toistamaan. Avaa sen sijaan Bose Music -sovellus ja lisää palvelu – mikäli se on saatavilla – Bose Music -tilillesi. Noudata sitten alla olevia ohjeita.

Napauta Bose Music -sovelluksessa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Valitse tuote, johon haluat tallentaa esiasetuksen.

Aloita sen esiasetuksen toisto, jonka haluat tallentaa. Tallenna esiasetus pitämällä esiasetusnumeroa painettuna, kunnes esiasetus tallennetaan.

Tallenna esiasetus pitämällä esiasetusnumeroa painettuna, kunnes kuvake ilmestyy esivalintaan.

Huomautus: Esiasetukset tallennetaan kuhunkin tuotteeseen, joten jos tuotteita on useita, jokaisessa niistä voi olla omat esiasetuksensa.

Esiasetusten toistaminen

Kun olet tallentanut esiasetuksen, voit kuunnella sitä painamalla kaukosäätimen tai Bose Music -sovelluksen numeropainikkeita.