Esiasetusten ohjelmoiminen ja toistaminen

Esiasetusten avulla haluamasi musiikkipalvelukanavat, soittolistat, esittäjät ja albumit ovat aina näppärästi käsillä. Kun esiasetus on määritetty, voit kuunnella musiikkia koska tahansa koskettamalla painiketta tai käyttämällä Bose Music -sovellusta. Jos käytössäsi on useita Bosen älytuotteita, kullakin tuotteella voi olla omat esiasetuksensa.

Huomautus: Jos pyydät virtuaaliavustajaa toistamaan musiikkipalvelua, kyseistä palvelua ei voi määrittää esiasetukseksi. Avaa sen sijaan Bose Music -sovellus ja lisää palvelu – mikäli se on saatavilla – Bose Music -tilillesi. Noudata sitten alla olevia ohjeita.

Esiasetusten ohjelmoiminen

Kaiuttimen ohjaimilla

Avaa Bose Music -sovellus ja toista sisältöä, jonka haluat tallentaa esiasetukseksi.

Paina haluamaasi esiasetuksen numeroa (1–6) kaiuttimen päällä, kunnes kuulet äänen ja näyttö ilmaisee, että esiasetus on tallennettu.

Bose Music -sovelluksella

Avaa Bose Music -sovellus ja toista sisältöä, jonka haluat tallentaa esiasetukseksi.

Napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Valitse tuote, johon haluat tallentaa esiasetuksen.

Pidä haluamasi esiasetuksen numeroa painettuna, kunnes esiasetus tallennetaan.

Esiasetusten toistaminen

Kun olet tallentanut esiasetuksen, voit kuunnella sitä käyttämällä kaiuttimesi säätimien numeroja tai Bose Music -sovellusta.