Esiasetusten ja suosikkien käyttö SoundTouch-sovelluksessa

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Voit tallentaa SoundTouch-tilille 6 esiasetusta ja näin toistaa kappaleita useimmiten käyttämistäsi musiikkipalveluista ja musiikkikirjastoista. Kuuden esiasetuksen lisäksi voit helposti toistaa sisältöä muista lähteistä lisäämällä ne suosikeiksi.

Esiasetusten käyttö

Esiasetusten ohjelmoiminen

Käynnistä musiikkipalvelu tai musiikkikirjasto, jonka haluat tallentaa esiasetukseksi.

Pidä Parhaillaan toistetaan -näytön oikeassa alakulmassa näkyvää neliskulmaista kuvaketta painettuna, kunnes esiasetusten luettelo tulee näkyviin.

SoundTouch-sovelluksen Parhaillaan toistetaan -näyttö, jossa neliskulmainen kuvake korostettuna

Vedä kuvake haluttuun esiasetusnumeroon ja tallenna asetus vapauttamalla kuvake.

Esiasetusten toistaminen

Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää esiasetusten ruudukkokuvaketta ja valitse sitten esiasetus esiin tulevasta luettelosta.

Esiasetusten poistaminen

Esiasetuksen voi poistaa muuttamalla sen suosikiksi. Lähde ei ole enää käytettävissä esiasetuspainikkeella, mutta sen saa helposti haettua suosikeista.

Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää esiasetusten ruudukkokuvaketta.

Napauta poistettavaa esiasetetusta, jolloin sovellus alkaa toistaa sisältöä.

Pidä esiasetusten luettelon alla näkyvää vaihtoehtoa "Napauta ja pidä painettuna suosikin tallentamiseksi"  painettuna. Lähde poistetaan esiasetuksista ja lisätään suosikiksi.

Suosikkien käyttö

Suosikkien määrittäminen

Käynnistä musiikkipalvelu tai musiikkikirjasto, jonka haluat tallentaa suosikiksi.

Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää esiasetusten ruudukkokuvaketta.

Pidä esiasetusten luettelon alla näkyvää vaihtoehtoa "Napauta ja pidä painettuna suosikin tallentamiseksi" painettuna.

Suosikkien toistaminen

Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää esiasetusten ruudukkokuvaketta ja valitse sitten suosikkisi esiasetusten alla näkyvästä luettelosta. Jos olet tallentanut useita suosikkeja, voit etsiä niitä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Suosikkien poistaminen

Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää esiasetusten ruudukkokuvaketta.

Napauta esiasetusluettelon alla näkyvää "Suosikit"-painiketta.

Napauta "Muokkaa".

Poista suosikki napauttamalla "X" -kuvaketta ja vahvista valinta, kun saat kehotteen.