TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Sarjanumeron sijainti

Liittyy tuotteisiin:

Sarjanumero koostuu tavallisesti 17 numerosta. Se näkyy muutamassa paikassa:

Lähellä USB-porttia. Näet koodin avaamalla vetoketjun.

Napauta Bose Connect -sovelluksessa hammasrataskuvaketta (Asetukset) ja valitse Tuotetiedot. Sarjanumero näkyy tuotteen tietojen joukossa. Kaiuttimen ja laitteesi välillä on oltava yhteys.

Alkuperäisessä pakkauksessa viivakoodin alapuolella.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.