Äänilähteen valinta Windows® XP -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa

Äänilähteen valinta Windows XP -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa:

Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.

Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).

Valitse Sounds and Audio Devices (Äänet ja äänilaitteet).

Huomautus: Saatat joutua vaihtamaan näyttötilaksi perinteisen näkymän vasemmasta yläkulmasta, jotta yllä kuvattu järjestelmävalikko näkyy.

Sounds and Audio Devices (Äänet ja äänilaitteet) -valikon Properties (Ominaisuudet) -ikkuna avautuu. Valitse Audio (Ääni) -välilehden Sound playback (Äänentoisto) -valikon pudotusvalikosta Bluetooth®-laite.

Jos teit asetuksiin muutoksia, valitse kohta Apply (Käytä). Sulje sitten ikkuna valitsemalla OK.