Äänilähteen valinta Windows® XP -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

Äänilähteen valinta Windows XP -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa:

Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.

Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).

Valitse Sounds and Audio Devices (Äänet ja äänilaitteet).

HUOMAA: Saatat joutua vaihtamaan näyttötilaksi perinteisen näkymän vasemmasta yläkulmasta, jotta yllä kuvattu järjestelmävalikko näkyy.

sounds and audio devices (äänet ja äänilaitteet) -valikon properties (ominaisuudet) -ikkuna avautuu. valitse audio (ääni) -välilehden sound playback (äänentoisto) -valikon pudotusvalikosta bluetooth®-laite.

Jos teit asetuksiin muutoksia, valitse kohta Apply (Käytä). Sulje sitten ikkuna valitsemalla OK.