Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

Bluetooth®-äänilähteen valinta Windows Vista® -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa

Äänilähteen valinta Windows Vista -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa:

Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.

Valitse kohta Control Panel (Ohjauspaneeli).

Valitse ohjauspaneelista kohta Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet).

Valitse Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet) -valikosta kohta Manage audio devices (Äänilaitteiden hallinta).

korosta bluetooth®-laite playback (toisto) -välilehdessä.

kun bluetooth-laite on valittu, valitse kohta set default (aseta oletus).

Jos teit asetuksiin muutoksia, valitse kohta Apply (Käytä). Sulje sitten ikkuna valitsemalla OK.