Äänilähteen valinta Windows Vista® -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

Äänilähteen valinta Windows Vista -käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa:

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.
  • Valitse kohta Control Panel (Ohjauspaneeli).
  • Valitse ohjauspaneelista kohta Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet).
  • Valitse Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet) -valikosta kohta Manage audio devices (Äänilaitteiden hallinta).
  • Avaa Playback (Toisto) -välilehti ja korosta Bluetooth®-laite.
  • Kun Bluetooth-laite on valittu, valitse kohta Set Default (Aseta oletus).
  • Jos teit asetuksiin muutoksia, valitse kohta Apply (Käytä). Sulje sitten ikkuna valitsemalla OK.