Äänilähteen valinta Mac®-tietokoneessa

Äänilähteen valinta Macintosh®-tietokoneissa (käyttöjärjestelmä OS X 10.4.6 tai uudempi):

Valitse näytön vasemmassa yläkulmassa oleva Apple®-valikko.

Valitse Apple-valikosta kohta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Valitse kuvake Sound (Ääni).

Siirry OUTPUT (Lähtö) -välilehteen. Valitse Bluetooth®-laite käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta.

Sulje ohjauspaneeli napsauttamalla punaista painiketta.

Muutos astuu voimaan, kun toistat musiikkia tietokoneelta (esimerkiksi iTunesin® kautta).