Äänilähteen valinta Mac-tietokoneessa

Äänilähteen valinta Macintosh-tietokoneissa (käyttöjärjestelmä OS X 10.4.6 tai uudempi):

Valitse näytön vasemmassa yläkulmassa oleva Apple-valikko.

Valitse Apple-valikosta kohta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Valitse kuvake Sound (Ääni).

Siirry Output (Lähtö) -välilehteen. Valitse Bluetooth®-laite käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta.

Sulje ohjauspaneeli napsauttamalla punaista painiketta.

Muutos astuu voimaan, kun toistat musiikkia tietokoneelta (esimerkiksi iTunesin kautta).