Äänikehotteiden kielen valinta/vaihtaminen

Äänikehotteet opastavat Bluetooth-yhteyden muodostamisessa sekä ilmoittavat akun varaustilan ja yhdistetyt laitteet. Voit mukauttaa äänikehotteet kaiuttimen painikkeilla. Voit myös hallita äänikehotteita helposti Bose® Connect -sovelluksella.

Esiasetetut kielet ovat: englanti, mandariinikiina, hollanti, espanja, japani, venäjä, korea, ranska, italia, puola, saksa , ruotsi ja portugali. Saatavana voi olla myös muita kieliä. Lataamalla Bose® Updater -sovelluksen voit tarkistaa kielipäivitykset. Mene osoitteeseen btu.Bose.com

Kielen valitseminen

Kun käynnistät kaiuttimen ensimmäisen kerran, äänikehotteet ovat englanniksi.

Pidä monitoimipainiketta  ja  äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta (–)  painettuina yhtä aikaa, kunnes kuulet ensimmäisen saatavana olevan kielivaihtoehdon äänikehotteen.

Voit selata kielivaihtoehtojen luetteloa painamalla  äänenvoimakkuuden lisäys- tai vähennyspainiketta .

Kun kuulet haluamasi kielen, valitse se pitämällä monitoimipainiketta painettuna.

Äänikehotteiden poistaminen käytöstä

Pidä  äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyspainiketta  (+ ja –) painettuna samanaikaisesti, kunnes kuulet ilmoituksen "Voice prompts off" (Äänikehotteet pois käytöstä).
Voit ottaa äänikehotteet takaisin käyttöön toistamalla nämä toimet.