ADAPTiQ-äänenkalibroinnin suorittaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun olet määrittänyt soundbarin asetukset ja yhdistänyt lisävarusteena hankittavat bassoyksikön tai surround-kaiuttimet, suorita ADAPTiQ-äänenkalibrointi parhaan äänenlaadun varmistamiseksi.

Prosessiin tarvitaan ADAPTiQ-kuulokkeet ja noin kymmenen minuuttia hiljaisessa huoneessa.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Audio (Ääni) > ADAPTiQ > Run ADAPTiQ now (Suorita ADAPTiQ nyt).

Kalibroi soundbarin äänenlaatu kuuntelualueen akustiikkaan sopivaksi noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Jos myöhemmin yhdistät lisävarusteena hankittavan bassoyksikön tai surround-kaiuttimet tai siirrät soundbaria tai huonekaluja, suorita ADAPTiQ-äänenkalibrointi uudelleen, jotta äänenlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä.