Tehdasasetusten palauttaminen

Liittyy tuotteisiin:

Voit halutessasi palauttaa käyttöön järjestelmän alkuperäiset tehdasasetukset.

Huomautus: Järjestelmän nollaaminen poistaa kaikki tallennetut esiasetukset.

Tehdasasetusten palauttaminen:

pidä kaukosäätimen alarm setup (menu) -painiketta painettuna, kunnes -setup menu- avautuu.

Alarm Setup (Menu)

paina painiketta tune/mp3 > kymmenen kertaa, kunnes reset all- no tulee näkyviin.

Tune/MP3 >

vaihda reset all- no asetukseksi reset all- yes painamalla painikkeita time – tai time +. näyttöön tulee näkyviin preset 3 to confirm.

Time –

Time +

vahvista painamalla esiasetusta 3. kun asetusten nollaus on valmis, näytössä näkyy reset complete. asetusvalikosta poistutaan automaattisesti 10 sekunnin kuluttua.

Esiasetus 3